BAR BENODIGDHEDEN VOOR DE HORECA

Om de lekkerste cocktails en mix drankjes te maken heb je de juiste bar tools en accessoires nodig.  Wij leveren een volledig aanbod aan een uitgebalanceerd assortiment cocktail tools. Denk hierbij aan cocktailshakers, barlepels en strainers. Zo beschikken wij ook over een breed assortiment, waaronder muddlers, jiggers en limoenknijpers. Ook deze producten behoren tot onze grote collectie aan benodigdheden voor het bereiden van wereldberoemde cocktails, zoals de Mojito of Cosmopolitan.  Kortom: alles wat nodig is voor de bereiding van de beste cocktail. 

EEN SELECTIE VAN ONZE BAR-TOOLS MERKEN

Bekijk hier alle merken

BAR-TOOLS VOOR COCKTAILS


Cocktails zijn niet meer weg te denken in de horeca. Niet alleen de GT’s ( Gin & Tonic ) maar ook klassiekers als Mojito en Long Island iced tea zien we tegenwoordig veel terug in de horeca. Cocktails worden geserveerd in clubs, barretjes, cafés en de hotelbar.  Daarnaast zien we in de randstad een enorme groei in  cocktailbars. Qeuze is naast leverancier van dranken en wijnen ook het verkooppunt voor de juiste Bar-tools. Van Jigger tot bar lepel.

HET JUISTE GLASWERK


De smaak staat uiteraard centraal bij een goede cocktail, maar het oog wil ook wat. Naast het juiste gereedschap achter de bar en kwalitatieve ingrediënten heb je ook het juiste glaswerk nodig. Qeuze heeft een mooie selectie aan speciale cocktailglazen. Van longdrink tot copa en tumblers. De Moscow mule is een mooi voorbeeld van zo’n glas met de juiste presentatie.

MASTERCLASSES EN TRAININGEN


Het maken van een goede cocktail is een vak apart. Samen met Marco van Mr. Finch organiseren wij regelmatig voor onze afnemers de mogelijkheid om hun personeel te trainen om de juiste skills te krijgen voor ‘the perfect serve’. Tijdens deze masterclasses leert men de fijne kneepjes van het vak, krijgt men tips van de specialisten en ontdekt men nieuwe trends en smaken. De trainingen en masterclasses worden gegeven in ons proeflokaal.

DE HORECA GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in de Meern. Neem dan gelijk een kijkje in onze horeca showroom.