LEVERANCIER VAN HOOGWAARDIGE DELICATESSEN

Culinair genieten doe je met de delicatessen van Qeuze. Samen met de chef hebben we een mooi en uniek assortiment voor elke kok. Wij importeren zelf de truffelproducten uit Italië, olijfolie uit Spanje en laten de macarons nog ambachtelijk maken door Toet in Amsterdam. Een van de belangrijkste eigenschappen van Qeuze is dat producten vooral heel erg lekker moeten zijn. Daarnaast willen wij altijd de afkomst weten waardoor we ook nog eens de kwaliteit kunnen bepalen. Met de olijfolies die wij in ons assortiment hebben kook en eet je ook nog eens gezond.

EEN SELECTIE VAN ONZE DELICATESSEN MERKEN

TRUFFELS


Truffels zijn er in allerlei maten er vormen, maar vooral ook in vele prijssoorten. Verse truffels hebben tegenwoordig zelfs dagprijzen. Maar wat maakt de truffel dan zo bijzonder ? Truffels worden maar op een aantal plekken ter wereld gevonden. Italië is daarbij het belangrijkste land. De truffel is onmogelijk om te kweken, het moet dus echt nog in de natuur gevonden worden. Meestal worden de truffels gezocht door de truffeljagers met een varken of een hond. Helaas zijn er steeds minder echte truffeljagers te vinden. Qeuze is er trots op om deze ambachtsproducten te mogen importeren naar Nederland. Van truffelboter tot truffelolie. Qeuze levert alle truffelproducten van Jimmy Tartufi aan horeca, speciaalzaken en online via Qeuze.com.

KAVIAAR & GEROOKTE ZALM


Qeuze heeft diverse soorten kaviaar zoals de Baeri, Asetra, Perle en Beluga. Het zwarte goud wordt beschouwd als een exclusieve delicatesse. Niet alleen de smaak maar ook de uitstraling geeft het gevoel van pure luxe. i’TRE levert uitsluitend kaviaar van de steur. Er zijn vele soorten kaviaar. Aan de naam kunt u zien waar deze vandaan komt. De prijs van de kaviaar is gebaseerd op de zeldzaamheid en de kwaliteit van de wijze waarop het wordt voorbereid. Daarnaast verkopen wij de vers gerookte zalm van i’TRE, een echte smaaksensatie.

OLIJFOLIE


Gelukkig zien we steeds vaker de olijfolie op tafel komen bij een mooie frisse salade of om gewoon het brood in te dippen. Maar ook in de keuken zien we de olijfolie steeds vaker gebruikt wordt om in te bakken (neem hiervoor wel de speciale bakolie ivm de verbrandingsgraad, i’TRE cucina is zeker de moeite waard). Qeuze heeft een speciale selectyie aan top olijfolie voor de Horeca in grootverpakking.

SAUZEN & MAYONAISE


Met de groei op gebied van frietzaken zoals die van Sergio Herman zien we de vraag naar bijzondere sauzen ook groeien. Wij hebben een mooi aanbod aan speciale ambachtelijke sauzen zoals de ketchup & truffelmayonaise van Tartufi Jimmy. Ook de inmiddels beroemde i’TRE Mosterd Dille saus is te koop bij Qeuze.com. Alle sauzen zijn echte ambachtelijke producten. Wij kopen dit rechtstreeks is bij de producent en kunnen daarom altijd de beste kwaliteit garanderen. Alleen voor de echte fijnproevers dus.

KOFFIE & THEE


Koffie van vers gemalen bonen is populairder dan ooit. de mooiste espresso machines met bonen malers van merken zoals Jura, Nespresso en andere merken vliegen de toonbank over. Vaak heeft men veel geld over voor de juiste machine maar vergeten daarna om ook te kiezen voor de juiste koffiebonen. Het is dan ook moeilijk om de juiste boon te vinden voor je machine. Mede omdat je niet zomaar de bonen gaat vervangen als je in plaats van Cappuccino een espresso gaat nemen. Qeuze heeft samen met het food team een mooie selectie espresso & koffiebonen gevonden. Wij verkopen merken als Troast, Mokambo en Smit & Dorlas.

ZOETE DELICATESSEN


Onze food specialisten zijn op zoek gegaan naar de mooiste en lekkerste zoete delicatessen welke nog ambachtelijke gemaakt worden. Qeuze verkoopt de producten van i’TRE delicatessen, Tout Amsterdam en ambachtelijke lokale zoete delicatessen. Het is vaak erg lastig om in Nederland mooie zoete delicatessen te kopen. In tegendeel tot onze buren in Frankrijk, Spanje, Italië en zelfs België. Ons aanbod is niet alleen erg lekker maar ook nog eens een hoge kwaliteit. Dit maakt het verschil met de producten die we ook in de supermarkt tegen komen.

KRUIDEN & SPECERIJEN


Qeuze heeft een mooie selectie aan bijzondere kruiden en specerijen. Botanicals, of zoals onze zuiderburen het noemen, de gin kruiden zijn niet alleen ideaal om de perfecte Gin Tonic mee te maken. Het zijn ook nog een kruiden die moeilijk of zelfs niet beschikbaar zijn in de winkel. Qeuze levert inmiddels 12 soorten botanical kruiden zoals rozenblaadjes, steranijs, jeneverbessen en de kardemon. Daarnaast hebben we diverse soorten zout en andere kruiden.

OVERIGE DELICATESSEN


Naast een vast assortiment in hoogwaardige delicatessen zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, trends en spelen we in op seizoenen. Zo hebben wij een assrtiment in Nederlandse en Spaanse vleeswaren voor bij de borrel, speciale Hollandse kazen en heerlijke snacks.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.