DRANKEN LEVERANCIER VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Sinds een aantal jaren zijn wij leverancier van een groot aantal spirits en dranken. Naast het enorme aanbod die wij bieden op gebied van sterke dranken zoals whisky’s, jenevers en cognac bieden wij ook een groot aan bijzondere dranken. Wij werken samen met een groot aantal producenten waarmee wij een unieke samenwerking hebben. Vanuit ons proeflokaal  geven wij regelmatig masterclasses en proeverijen. Het aanbod is zo groot dat wij niet alle merken online zetten. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald merk dan horen wij dit graag.

EEN SELECTIE VAN ONZE SPIRITS & DRANKEN MERKEN

COCKTAILS


Cocktails zijn populair. Dat zien we duidelijk door de opkomst van de vele cocktail barretjes, het vele festivals en natuurlijk de uitgebreide cocktailkaarten iin de horeca. Uiteraard hebben wij van Qeuze ook een groot aanbod in cocktailmogelijkheden. White lady, Whoo Whoo, Kir Royale, Gin Tonic. het zijn zomaar een paar bekende cocktails die je gemakkelijk kan maken. Maar dan heb je wel de juiste producten nodig. Zin om thuis aan de slag te gaan met cocktails ? Dan ben je bij Qeuze op het juiste adres. Bij Qeuze hebben wij een groot aanbod aan cocktail accessoires zoals siropen, shakers, glazen en toebehoren.

GIN & TONIC


Qeuze is de gin specialist van midden Nederland. Wij bieden een groot aanbod aan gin smaken. Gin is op dit moment niet meer weg te denken in de betere horeca en als appertief. Gelukkig kunnen we melden dat de Gin Tonic meer is dan alleen maar een trend. Voor de beste mix met Gin adviseren wij de betere tonic waters zoals Fever Tree. De perfect serve van een Gin & Tonic zit in een origineel cocktail glas ( tumbler of copa glas ), de juiste tonic zoals Fever Tree, veel ijs en aangevuld met bijpassende botanicals ( ook wel ginkruiden genoemd ). Bij Qeuze bestel je alles op 1 adres.

RUM


Bij Qeuze bestel je nu gemakkelijk en snel de mooiste rum merken zoals Bacardi en Flying dutchman. Wij letten niet alleen op de juiste prijs maar ook de kwaliteit en uiteraard het aanbod. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar de pareltjes uit de markt en zoeken zowel lokale als ambachtelijke producten. Naast het grote aanbod in rum hebben wij ook de toebehoren in het assortiment zoals de Coca cola signature, glazen en bar-tools.

MEER DAN 2500 VERSCHILLENDE DRANKEN


Wij hebben een groot aanbod aan bekende grote merken, maar ook de lokale en speciale dranken zijn bij ons beschikbaar. Wij leveren spirits aan horeca, slijterijen en business to business. Naast dit enorme aanbod hebben wij ook een selectie dranken in een speciale gift verpakking. Onze specialisten helpen je graag verder met de juiste Qeuze.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.