FRISDRANKEN VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Alles onder 1 dak, dat is een van de voordelen die Qeuze groothandel kan bieden. Wij leveren naast de wijnen en dranken ook een compleet pakket aan frisdranken. Van premium tonics tot literflessen cola. Bij bezorging nemen wij uiteraard de lege kratten ook weer mee en zorgen altijd voor correcte levering van uw bestelling. Daarnaast is ons magazijn dagelijks geopend voor het afhalen van bestellingen. Dan is de Qeuze toch makkelijk?

EEN SELECTIE VAN ONZE FRISDRANKEN

A-MERKEN


Cocktails en mixjes zijn populair, maar dan moet je wel de juiste ingrediënten gebruiken. Onze productspecialisten zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij werken uitsluitend met de beste merken en producten. Zo voeren wij sinds kort naast het gehele Coca-Cola assortiment ook de limited edition signature lijn van Coca-Cola. Tevens werken we samen met Fever-Tree als horeca leverancier Midden Nederland. Informeer vrijblijvend naar het assortiment en de mogelijkheden binnen Qeuze.

PREMIUM TONIC


Qeuze is de gin specialist van midden Nederland. Een goede tonic mag dan niet ontbreken. Wij bieden diverse merken zoals Fever-tree, Tribute en Finley Tonic. De perfect serve van een Gin & Tonic zit in een origineel cocktail glas ( tumbler of copa glas ), de juiste tonic, veel ijs en aangevuld met bijpassende botanicals ( ook wel ginkruiden genoemd ). Bij Qeuze bestel je alles op 1 adres.

GEMAK ONDER 1 DAK


De naam zegt het al, wij bieden een ruime Qeuze aan producten. Van (huis) wijnen,  top wijnen, tot meer dan 250 soorten gin. Daarnaast hebben wij een compleet pakket aan bar-tools en uiteraard ook alle bijbehorende frisdranken. Bestel gemakkelijk via mail, whatsapp, telefonisch en binnenkort ook via een online platform. Meer weten over de producten en mogelijkheden ? Laat het ons dan even weten, we helpen je graag verder.

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR


 Een groot deel van ons assortiment hebben wij direct beschikbaar. Dit betekend dat wij in de regel binnen 48 uur kunnen leveren. En dat zonder grote verplichtingen. Wij bezorgen al gratis vanaf 250,00 excl. BTW. Afhalen van bestellingen is uiteraard ook mogelijk, wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur en op speciale dagen ook in het weekend beschikbaar.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.