RELATIEGESCHENKEN & GIFTS

Al sinds januari 2005 zijn wij binnen de Buspro Group actief op de Business to Business markt. Onze producten zijn dan ideaal voor elke vorm van b2b. Van spaarprogramma tot incentive, van relatiegeschenk tot kerstpakket. Binnen elk segment van ons aanbod hebben wij een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een mooie fles champagne, heerlijke olijfolie of juist een luxe whiskey of cognac. In onze showroom hebben wij een mooie selectie aan culinaire geschenken. Wij maken graag een afspraak om u rond te leiden.

CULINAIRE CADEAU ARTIKELEN


Met meer dan 3000 artikelen in het assortiment hebben wij een groot aanbod in mooie cadeau artikelen. Wij kunnen onze producten altijd aanpassen naar uw wensen. Niet alleen de verpakking is hierbij een optie, ook het toevoegen van een logo of persoonlijk bericht. Doordat wij alles in eigen beheer hebben is het zelfs mogelijk om de geschenken rechtstreeks aan de eindgebruiker sturen.

RELATIEGESCHENKEN


Het blijft elk jaar weer een uitdaging om het juiste geschenk te vinden voor de kerst of andere gelegenheid. Speciaal hiervoor hebben wij bij Qeuze een mooi assortiment samengesteld met de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van eten en drinken. Wij bieden een breed aanbod in luxe en trendy producten zoals cognac, whiskey en vers gerookte zalm met bijpassende wijnen.

INCENTIVES EN SPAARPROGRAMMA’S


Op zoek naar een leuke incentive of producten voor uw spaarprogramma ? Qeuze kan u hiermee zeker verder helpen. Bij Qeuze verzorgen wij zelf de fulfilment van onze culinaire producten, tevens kunnen wij vanuit deze afdeling ook meedenken over de ontwikkelingen van een eigen spaarprogramma of incentive voor uw klanten en relaties. Hierdoor nemen wij een hoop extra werk bij u weg.

KERSTPAKKETTEN LEVERANCIER


Met het enorme aanbod in culinaire hoogwaardige producten is er altijd een product te vinden dat past bij uw bedrijf. Wij leveren onze producten aan onze partners in de kerstpakketten branche en hebben een selectie van eigen samengestelde pakketten. Zo hebben wij diverse wijnpakketten, borrelboxen en cocktail pakketten. Van Gin & Tonic tot whisky.

GIN & TONIC PAKKETTEN


Een van de meest gekozen producten van de afgelopen jaren is de unieke Gin & Tonic box. Wij hebben een keuze uit meer dan 200 soorten gin, gecombineerd met mooie glazen en bijpassende tonic van Fever-Tree. Het pakket maken we compleet met speciale botanicals ( gin kruiden ) en wordt verpakt in een luxe zwarte giftverpakking. Een groot succes in verschillende prijsklasse. In onze showroom staan een selectie van deze pakketten.

GEPERSONALISEERDE GESCHENKEN


Maak een geschenk echt uniek door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen of te voorzien van een logo. Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van het juiste pakket en bespreken de mogelijkheden van het personaliseren van de pakketten.

wijnkist met logo

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.