LEVERANCIER VAN MOUSSERENDE WIJNEN

Qeuze is specialist in mousserende wijnen. Wij leveren een groot aanbod in mousserende wijnen zoals champagne, prosecco’s en natuurlijk de Spaanse Cava.met meer dan 100 soorten kunnen we onszelf inmiddels een echte specialist noemen. Wij leveren de mousserende wijnen zowel aan de horeca, business to business als online aan de eindgebruiker. 

EEN SELECTIE VAN ONZE CHAMPAGNEHUIZEN EN MOUSSERENDE WIJNEN

CHAMPAGNE


De mooiste champagnes bestel je bij Qeuze. Wij leveren van oudsher al een grote collectie aan champagne huizen. Grote bekende champagne merken zoals Moët & Chandon, Veuve Clicquot en Taittinger. Maar ook voor gastronomische champagnes zoals Krug en Ruinart gaat u naar Qeuze. Mocht je op zoek zijn naar een exclusieve champagne dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren de limited edition versies van Dom Perignon en Armand de Brignac. Alleen de beste champagnes verdienen een plek in ons assortiment.

PROSECCO


Deze Italiaanse mousserende wijn is het lekkerste als hij koud gedronken wordt en is goed bruikbaar als aperitief of bij vis of salade. Qeuze levert de Prosecco als frizzante of als spumante. De Spumante is de Italiaanse benaming voor een mousserende wijn die meer dan drie bar druk bevat. Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is. Wij leveren onder andere de Black & Bianco, Bottega La Cantina Dei Poeti en de Follador.

CAVA


Haal de Spaanse smaak in huis met de champagne van Spanje, de Cava. Een heerlijke moussende wijn die op dezelfde manier gemaakt wordt als de Franse Champgane en bestaat meestal uit de druiven xarello, macabeo en parellada. De Cava is een perfecte starter om de lunch of diner feestelijk te beginnen. Maar ook als borrelwijn is de Cava een juiste keuze. Qeuze levert onder andere de Cava van het wijnhuis Xenius.

OVERIGE MOUSSERENDE WIJNEN


Begin het feestje, diner of moment bijzonder met een toast met een glaasje bubbels. Er zijn veel verschillende mousserende wijnen te koop van champagne tot Duitse bubbels. In elke prijsklasse kan je wel iets vinden. Onze wijn specialiste heeft een mooie selectie gemaakt van de beste aanbieders.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.