NIEUW: ROTTERDAMSE SLAGERSGIN

Slagers Gin is een echte Rotterdamse gin met als speciale toevoeging Rotterdamse Steakkruiden van Slagerij van Linschoten. Bedacht en ontwikkeld in samenwerking met de Schiedamse distilleerderij Onder de Boompjes. Een gin die bij iedere gelegenheid zijn mannetje staat, maar het beste tot zijn recht komt in combinatie met een mooi stuk vlees.

Slagers gin is een zachte premium gin met een licht pepertje in de afdronk. Speciaal aan deze gin zijn de Rotterdamse steakkruiden die in het recept verwerkt zitten. Deze steakkruiden bevatten een mooie mix van gedroogde groenten zoals knoflook, oregano, koriander en gedroogde peper in combinatie met het beste zeezout. De kruiden komen het best naar voren in combinatie met onze eigen garnituur: Verse sinaasappels die ze drogen en roken in hun eigen worstmakerij.

Een unieke combinatie van twee ambachtelijke bedrijven die de handen in een slaan om een unieke ervaring te creëren. Deze gin is vanaf nu ook te koop bij Qeuze horeca groothandel en online via deze link.

Meer informatie:

  • Nederlandse gin

  • Zachte gin met een licht pepertje

  • Ook verkrijgbaar in giftbox

Qeuze webshop >

Archief

Meest recente berichten

Meer weten over dit product?

Neem dan contact met ons op en we maken vrijblijvend een passend voorstel. Mailen kan naar zakelijk@qeuze.com.