NON-FOOD PRODUCTEN

Naast ons aanbod in wijnen, sterke dranken, delicatessen en geschenken hebben wij ook nog een afdeling Non-food. De Non food afdeling heeft een mooie selectie aan toebehoren voor onze wijnen, dranken, delicatessen en overige categorieën. Van glazen tot servies. Van molens tot olijfolie accessoires.

EEN SELECTIE VAN ONZE NON-FOOD MERKEN

GLASWERK & SERVIES


Elke drank verdient het om geserveerd te worden in een bijpassend glas. Met de glazen van Qeuze komt je mix pas echt goed tot uiting. Of het nu gaat om design of model. Van Gin glazen tot champagne flutes. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Bij Qeuze hebben we een groot aanbod aan glazen, maar ook het koffie & thee servies kunnen wij verzorgen.

WIJN ACCESSOIRES


Een goede wijn heeft een juiste behandeling nodig. Naast het juiste glaswerk zijn ook de accessoires belangrijk. Van kelner messen tot wijnkoelers. Qeuze heeft een groot aanbod in wijn accessoires. Personaliseren kan natuurlijk ook, wij hebben de mogelijkheid om de koelers te voorzien van een logo.

BAR TOOLS EN ACCESSOIRES


Om de lekkerste cocktails en mix drankjes te maken heb je de juiste bar tools en accessoires nodig.  Wij leveren een volledig assortiment in cocktail tools. Denk hierbij aan cocktailshakers, barlepels en strainers. Zo beschikken wij ook over een breed assortiment, waaronder muddlers, jiggers en limoenknijpers. Ook deze producten behoren tot onze grote collectie aan benodigdheden voor het bereiden van wereldberoemde cocktails, zoals de Mojito of Cosmopolitan.  Kortom: alles wat nodig is voor de bereiding van de beste cocktail.

KOKEN & TAFELEN


Qeuze heeft een mooi aanbod aan hoogwaardige accessoires voor de beste delicatessen. De olijfolie planken van Bowls and Dishes zijn daar een voorbeeld van. Qeuze samen met onze specialisten een selectie gemaakt van de mooiste producten zoals serveer- en snijplanken van de olijfboom. Met de hapjesplanken van Qeuze maak je zeker indruk. Ideaal voor tapasgerechten, vleeswaren en kleine gerechten.

ACCESSOIRES MET EIGEN LOGO


Een wijnglas met eigen logo straalt niet alleen kwaliteit uit, het zorgt ook nog eens voor een extra marge. Personeel weet namelijk precies tot hoe ver ze de wijn mogen schenken. Wij leveren glaswerk met logo op maat. Dit betekend dat wij een groot aanbod hebben aan glaswerk, van wijnglas tot copa Gin glas. Met de zeedruk techniek ziet elk glas er uit alsof het gegraveerd is. Uiteraard is het ook mogelijk om in kleur te krijgen.  Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld serveerplanken met eigen logo te krijgen of olijfolie in eigen fles.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.