OPROEPKRACHTEN LOGISTIEK


Qeuze is op zoek naar oproepkrachten voor in het magazijn.

Zit je nog op school en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn voor ons magazijn op zoek naar oproepkrachten tijdens de vakantie en na schooltijd. Voor deze functie werk je samen met een team en zorg je voor de verwerking van de bestellingen, help je mee met de voorbereidingen en bied je ondersteuning bij het maken van de pakketten.

Magazijn wijnen

DIT ZOEKEN WIJ


Voor deze functie moet je flexibel zijn met je uren, werkervaring is niet verplicht. Het hebben van een rijbewijs is een pre. Ben je minimaal 18 jaar en woon je in de omgeving van de Meern dan is dit misschien wel de vakantiebaan die jij zoekt.

DIT BIEDEN WIJ


Qeuze stelt hoge eisen aan de kwaliteit die wij leveren en de service die wij bieden. Het is dus belangrijk dat je punctueel en meedenkend bent. Wij zijn een modern bedrijf, kennis van word, excel en windows is een vereiste. Als jij deze eigenschappen hebt dan bieden wij jou een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een culinaire organisatie. Wij bieden een goede financiële vergoeding en leuke collega’s in een klein team. Wij zijn een platte organisatie en maken het succes met z’n alle.

REAGEREN


Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur ons dan een email met daarin je CV en je motivatie waarom jij denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Vergeet vooral niet te vermelden wat je werkervaring binnen de functie en de branche is. Mailen kan naar werken@qeuze.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld