PRIVATE LABEL

Hoe leuk is het om een olijfolie weg te geven met uw eigen logo of tekst erop? Maak uw cadeau of product persoonlijk door de uitstraling en het etiket aan te passen met uw actie, promotie of bedrijfslogo. In het Foodlab van Qeuze is dat vanaf nu mogelijk, wij helpen u van A tot Z met het opzetten en ontwikkelen van uw wensen. In ons Foodlab heeft u de mogelijkheid om deze producten te ontwikkelen.

Olijfolie op eigen naam
itre flessen

EIGEN ETIKET OP EEN CULINAIR PRODUCT


Bent u op zoek naar een smaakvolle manier om uw bedrijf extra te promoten? Met de private label producten van Qeuze zal dit zeker gaan lukken. Wij verzorgen uw product vanaf de producent tot en met het eindresultaat. U bepaalt zelf welke fles, welke inhoud en natuurlijk het ontwerp van het etiket. Onze team van specialisten helpt u graag verder met het ontwikkelen van producten met een eigen etiket.

DE JUISTE COMMUNICATIE


Een van de oudste manieren van communiceren is via flessenpost, een bericht werd in een fles gedaan en verstuurd via het water. Met onze message on a bottle draaien we deze manier van communiceren om. We plaatsen de boodschap niet in de fles maar op de fles. Of het nu gaat om een bedrijfslogo of tekst, alles is mogelijk. Een communicatie middel wat langdurig blijft hangen.

message on a bottle
kaviaar

KWALITEIT VAN STERREN NIVEAU


Naast de communicatie op de fles is ook de kwaliteit erg belangrijk bij onze private labels. Het is namelijk een versterking van uw merk. Een goede smaak is een bevestiging van uw kwaliteit als merk. Wij werken dan ook alleen maar met de beste producten die we vaak terugvinden bij de betere horecagelegenheden en in de keuken van de sterrenchef. Van wereldberoemde olijfolie tot eigen kaviaar. Van een Nederlandse Gin tot de mooiste chocolade.

GLASWERK MET EIGEN LOGO


Een wijnglas met eigen logo straalt niet alleen kwaliteit uit, het zorgt ook nog eens voor een extra marge. Personeel weet namelijk precies tot hoe ver ze de wijn mogen schenken. Wij leveren glaswerk met logo op maat. Dit betekend dat wij een groot aanbod hebben aan glaswerk, van wijnglas tot copa Gin glas. Met de zeedruk techniek ziet elk glas er uit alsof het gegraveerd is. Uiteraard is het ook mogelijk om in kleur te krijgen.

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.