QEUZE PROEFLOKAAL & SHOWROOM

Welkom in de wereld van eten en drinken in het midden- en hoog segment.  Qeuze proeflokaal ier er voor de zakelijke klanten. Een experience waar beleving en smaak centraal staat. Alles op gebied van wijnen, sterke dranken en delicatessen. Horen, zien, ruiken en proeven, dat zijn de vier zintuigen die centraal in het proeflokaal van Qeuze. Een stijlvolle showroom vol belevingen. Regelmatig organiseren wij samen met de specialisten de mooiste masterclasses, trainingen en proeverijen. Wij maken graag een afspraak om u rond te leiden in de mogelijkheden van de Qeuze  De showroom geeft een mooi overzicht van alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Qeuze.

Sinds 2020 zijn wij gevestigd in het midden van Nederland in Vianen. Een experience met vele mogelijkheden. Van proeverijen, workshops en cursussen tot de ontvangst van klanten in een bijzondere omgeving. In de showroom vindt u het aanbod aan wijnen, delicatessen en spirits. Wij maken graag een afspraak om u rond te leiden. Wij zijn maandag tm vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch op 030 6000355.

INNOVATIES


Qeuze is altijd op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties op gebied van eten en drinken. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en bieden dan ook innovatieve producten. Van Gin tot kaviaar. In de showroom zijn vele merken terug te vinden zoals BAR collection, Grande Provence, Estoublon en i’TRE delicatessen. Een ware smaaksensatie op gebied van wijnen, sterke dranken en de mooiste delicatessen.

INSPIRATIE


De showroom is er voor de zakelijke markt in de breedste zin. Wij leveren onder andere aan Horeca, Retail en Business to Business. Samen met een groep specialisten richten wij ons op de inkoop en verkoop van bijzondere wijnen, sterke dranken en de mooiste delicatessen.  Wij denken graag met u mee. Dit gaat verder dan alleen maar de producten. Zo ontwerpen wij de wijnkaart, speciale verpakkingen en zelfs het glaswerk is bij ons te bestellen.

MASTERCLASSES


Regelmatig laten wij de specialisten aan het woord in onze masterclasses en proeverijen. Wij laten wijnmakers, producenten en merken aan het woord om samen met onze gasten de ultieme beleving achter een product te krijgen. Wij verzorgen en ontwikkelen de meest uiteenlopende Masterclasses en trainingen onder leiding van wijnspecialiste Annick Bakker.  Lees hier meer over de verschillende trainingen.

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.