VERKOOPSUPPORT (TIJDELIJK)


In verband met zwangerschap zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanger m/v voor de functie van verkoopsupport. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de online orders, het begeleiden van zakelijk orders en support bieden bij vragen. Durf je die verantwoordelijkheid aan, kan je goed zelfstandig werken, voel je je verantwoordelijk, heb je minimaal MBO niveau en woon je niet te ver van Qeuze dan moet je zeker reageren.

DIT ZOEKEN WIJ


Binnen Qeuze hebben wij verschillende afdelingen, hierbij een overzicht: Verkoop binnendienst, productspecialisten, marketing & communicatie, finance, logistiek en sales. Zie jij een uitdaging in een van deze leuke functies en denk je te passen binnen onze organisatie? Durf je de verantwoordelijkheid aan, dan moet je zeker reageren. Wij zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s die zelfstandig kunnen werken, zich verantwoordelijk voelen, minimaal MBO denkniveau hebben en niet te ver van Qeuze wonen.

DIT BIEDEN WIJ


Bij Qeuze is het belangrijk dat je punctueel, stressbestendig en meedenkend bent. Je moet representatief en flexibel zijn. Wij zijn een modern bedrijf, computerervaring en kennis van de culinaire markt is een vereiste. Als jij deze eigenschappen hebt dan bieden wij jou een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie. Wij bieden een goede financiële vergoeding, voldoende vrije dagen, ruimte voor eigen ideeën uit te voeren, personeelskorting en leuke collega’s in een klein team. Wij zijn een platte organisatie en maken het succes met z’n alle.

REAGEREN


Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur ons dan een email met daarin je CV en je motivatie waarom jij denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Vergeet vooral niet te vermelden wat je werkervaring binnen de functie en de branche is. Mailen kan naar werken@qeuze.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld