WIJN IMPORTEUR

Hoe maak je een juiste (Q)euze in wijnen? Welke wijn past bij jou formule? Wat schenken we bij het kerstdiner? Op deze vragen geven wij je graag een passend antwoord. Wij importeren en verkopen wijnen namelijk niet alleen op basis van kwaliteit maar ook op uitstraling en toepasbaarheid. Samen met een team van specialisten hebben wij een assortiment samengesteld dat past bij vele soorten concepten en daar denken wij graag in mee. Ook is het mogelijk om bij ons een zoekopdracht te geven, wij werken samen met vele wijnhuizen en andere importeurs.

EEN SELECTIE VAN ONZE WIJNHUIZEN

HUISWIJNEN


Uw gasten vragen steeds meer kwaliteit en onderscheid van u als horeca ondernemer. De laatste jaren zien we dat steeds meer café’s en brasserieën kiezen voor een betaalbare huiswijn van hogere kwaliteit. Vaak blijft het dan ook niet bij alleen rood en wit maar wil men ook nog een keuze bieden. Bij Qeuze weten we daar alles van en hebben we een mooie selectie van eigen import wijnen van hoge kwaliteit, lage prijs en met commerciële smaken.

TOP WIJNEN UIT VELE LANDEN


Wij importeren wijn op midden en hoog niveau uit vele landen. Zo hebben wij wijnen uit Spanje, Italië, Frankrijk, Chili en Zuid-Afrika. Maar ook kleinere landen zijn bij ons te bestellen. Naast onze huiswijnen hebben wij ook een groot aanbod in het midden en hoog segment. Wij leveren onder andere aan diverse sterrenchefs en speciale events. Maak gerust een keer een afspraak in onze showroom en proeflokaal voor een overzicht en proeverij.

WIJNEN MET EEN EIGEN LABEL


Hoe maak je het verschil? Door je eigen wijn te schenken. Wij hebben een mooi aanbod aan wijnen die wij exclusief voor jouw bedrijf op eigen naam kunnen maken. Van fles ontwerp tot het design van het label, alles is mogelijk. In ons magazijn hebben wij de mogelijkheid om de wijnen op te staan tot het moment dat je ze nodig hebt. Meer weten over de mogelijkheden ? Wij maken graag een afspraak om alles door te nemen. Lees hier meer over private label.

DE WIJNKAART


Met welke wijnen maak je de beste wijn / spijs combinatie ? Hoe adviseren wij onze gasten welke wijn het beste past bij het gerecht ? Op deze en andere vragen kunnen wij u helpen. Qeuze denkt graag met u mee en we gaan met alle plezier met uw chef en wijnspecialist zitten om een wijnkaart op maat te maken. Inclusief de wijn van de maand en voor uw speciale gasten met eigen wensen.

TRAININGEN EN MASTERCLASSES


Uw wijnselectie is meer dan een drankje, het is uw visitekaartje van het bedrijf. Het blijft bij ons dan ook niet bij een aanbod in wijnen, wij trainen uw personeel op locatie of in ons proeflokaal en zorgen ervoor dat u uw omzet en marge ziet verhogen. Wij verzorgen trainingen op basis niveau en specialisten niveau. Uiteraard proeven we dan ook gelijk uw wijnselectie en vertellen we de storytelling van de wijnen wat u aan tafel kunt doorgeven.

WIJNGLAZEN MET EIGEN LOGO


Een wijnglas met eigen logo straalt niet alleen kwaliteit uit, het zorgt ook nog eens voor een extra marge. Personeel weet namelijk precies tot hoe ver ze de wijn mogen schenken. Wij leveren glaswerk met logo op maat. Dit betekend dat wij een groot aanbod hebben aan glaswerk, van wijnglas tot copa Gin glas. Met de zeedruk techniek ziet elk glas er uit alsof het gegraveerd is. Uiteraard is het ook mogelijk om in kleur te krijgen. Lees hier meer over private label.

Bekijk hier alle merken

DE CULINAIRE GROOTHANDEL VAN MIDDEN NEDERLAND 

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Wij bezorgen en hebben een mogelijkheid om direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Neem dan gelijk een kijkje in onze showroom.