Zakelijk bestellen en inkopen

De producten van Qeuze zijn perfect om ook zakelijk te gebruiken. Wij leveren o.a. aan vele horeca gelegenheden, winkels en business to business. Ons zakelijke team staat klaar om je verder te helpen met een passende offerte en een deskundig advies. Meer weten ? Bel of mail ons dan op 030-6000355 ( zakelijk nummer ) of mailen naar zakelijk@qeuze.com.  Direct een zakelijk account maken kan natuurlijk ook, klik hiervoor op deze link: Zakelijk account maken >>

Qeuze in de horeca

Wij leveren wijnen, sterke dranken en delicatessen binnen de horeca aan onder andere café, bar, brasserie, restaurants en kantines. Of het nu gaat om een heerlijke huiswijn of de invulling van een wijnkaart op sterren niveau, wij hebben wijnen in alle prijsklasse. Onze specialisten denkt graag met u mee met de invulling.

Speciaalzaak Qeuze

Qeuze voor de Specialist

Qeuze is al jarenlang de leverancier bij de Nederlandse speciaalzaken zoals viswinkels, cadeaushops en leverancier aan (online) winkels. Van kaviaar voor de viswinkels tot wijnen voor de slagerij en kaaswinkel. Onze specialisten denken graag met u mee over de invulling.

Qeuze in relatiegeschenken

Al meer dan 12 jaar zijn wij binnen de Buspro Group actief op de Business to Business markt. Onze producten zijn dan ideaal voor elke vorm van b2b. Van spaarprogramma tot incentive, van relatiegeschenk tot kerstpakket. Binnen elk segment van ons aanbod hebben wij een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een mooie fles champagne, heerlijke olijfolie of juist een luxe whiskey of cognac.